DO YOUR LAST-MINUTE HOLIDAY SHOPPING WITH US! 🎁🎀🙏

One week till the holidays and you haven’t found the perfect gift for your family or friends? No problem, we at Lööf Foundation have the solution for you. Give a Christmas donation to us on behalf of a friend or family member and you will receive an electronic Christmas card to send or print to put under the tree.

If you donate as a company, you will receive a digital Christmas certificate to put on the wall or post on the internet.

Any donations over SEK 100:-, we will send you 5 personalized Lööf Foundation Christmas cards in the mail. Please disclose your address when you make your donation. All donations made to Lööf Foundation go directly towards our many projects around the world helping others.

Swish: 123 386 1044
BG: 324-3565
International payments: IBAN – SE03 5000 0000 0511 1101 0323, BIC – ESSESESS

GÖR DIN SISTA MINUTEN SHOPPING INFÖR JULAFTON HOS OSS! 🎁🎀🙏

Har du inte hittat den perfekta julklappen än till dina vänner och familj? Inga problem, vi på Lööf Foundation har lösningen för dig! Gör en donation denna jul i din väns eller familjemedlems namn och få ett digitalt julkort av oss som du kan ge bort eller lägga under julgranen.

Om du väljer att göra en donation genom ditt företag, får du ett diplom att sätta upp på väggen eller att dela på internet.

När du gör en donation på över 100 kronor kommer vi att skicka fem stycken julkort från Lööf Foundation med mailen som du sedan kan ge bort som en personlig julklapp. Vänligen ange adress i samband med er donation så postar vi! Alla donationer till Lööf Foundation går direkt till alla våra projekt som hjälper andra runt om i världen. Ge gåvan som gör skillnad detta år!

Swish: 123 386 1044
BG: 324-3565

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 5 =