GIVE THE GIFT THAT KEEPS ON GIVING 🎁🎀❄️🙏
This year give your friends and family a true gift of giving, by making a donation to Lööf Foundation in their name! When you make a donation, you will receive an electronic Christmas card to send or print to put under the tree.

If you donate as a company, you will receive a digital Christmas certificate to put on the wall or post on the internet.

When you make a donation over SEK 100:- we will send you 5 personalized Lööf Foundation Christmas cards in the mail. Please disclose your address when you make your donation. All donations made to Lööf Foundation go directly towards our many projects around the world helping others. Give the gift that counts this year!

Swish: 123 386 1044
BG: 324-3565
International payments: IBAN – SE03 5000 0000 0511 1101 0323, BIC – ESSESESS

If you have any questions please contact Morgan Young, morgan@nordfasinvest.se, or +46 73-026 6562.

GE GÅVAN SOM LEVER VIDARE 🎁🎀❄️🙏♥️
Ge dina vänner och familj en sann och kärleksfull gåva detta år genom att göra en donation till Lööf Foundation i deras namn! När du skänker en gåva får du ett digitalt julkort av oss som du kan ge bort eller lägga under julgranen.

Om du väljer att göra en donation genom ditt företag, får du ett diplom att sätta upp på väggen eller att dela på internet.

När du gör en donation på över 100 kronor kommer vi att skicka fem stycken julkort från Lööf Foundation antingen per post eller digitalt som du sedan kan ge bort som en personlig julklapp. Vänligen ange adress i samband med er donation så postar vi! Alla donationer till Lööf Foundation går direkt till alla våra projekt som hjälper andra runt om i världen. Ge gåvan som gör skillnad detta år!

Swish:123 386 1044
BG: 324-3565

Kontakta Morgan Young om du har några frågor, morgan@nordfasinvest.se eller +46 73-026 6562.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × five =